وب وبسایت ماهر بایستی چه خصوصیت هایی داشته باشد؟
چه‌طور پباده سازی کنیم تا در پایان عمل یک تارنما ماهر داشته باشیم؟
خصوصیت های تارنما عالی چیست؟
این سوال های و کلی سوال دیگر دراین مورد موجود هست که با رعایت کدام اصول ساخت سایت می توان یک تارنما ماهر پباده سازی کرد . با مطالعه منابع متفاوت درباره با طراحی وب مورد ها زیادی برای ساخت وب سایت ماهر ارائه شده شده‌است . در‌این مقاله 10 خصوصیت تارنما ماهر را بررسی مینماییم .
برای طراحی سایت ماهر می بایست اعتنا داشته باشیم که برای چه کاری و با چه هدفی تارنما پباده سازی میکنیم . اعتنا نکردن به دسته کاربرد و انگیزه سایت سبب ساز می شود که ما نتوانیم ساخت وب سایت ماهر انجام دهیم .

10 خصوصیت سایت ماهر :

1 - یک طرح و نقشه راه و روش منطقی برای پباده سازی و پیاده سازی تارنما به شکلی که استفاده کننده بعد از ورود به تارنما به راحتی متوجه عمکرد سایت و هم متوجه کاربرد قسمت های متفاوت آن بشود . داشتن یک طرح و نقشه شیوه استاندارد در ساخت وب سایت منجر کاربرپسند بودن و امتیاز خوب تر در سئو تارنما شما خواهد شد .
2 - نمایش داده ها حیاتی مرتبط با کسب و عمل در بخش های اساسی تارنما : استفاده کننده در وبسایت شما در‌پی سرویس ها و یا این که تولید ها با اهمیت شما میباشد . برای همین می بایست به استفاده کننده این داده ها اصلی را در بخش های اساسی وبسایت نمایش دهیم عوض اینکه استفاده کننده را با پیوند های مشابه در رابطه ما و داده ها غیرضروری دیگر کلافه کنیم . برای مثال در سایت رستوران , استفاده کننده در ادامه منو طعام , فضای رستوران , سا‌عتها کار و نشانی رستوران میگردد و به قسمت های دیگر دقت چندانی ندارد .
3 - در طرا حی سایت اطلاعات تماس با ما را در دسترس و جلوی چشم کاربر قرار دهید. هیج چیز بدتر از آن نیست که کاربر در وب سایت شما به دنبال اطلاعات  تماس بگردد. در اطلاعات تماس راه های تماسی را در وب سایت قرار دهید که همیشه به آنها پاسخگو باشید. اگر تلفن خود را هرزگاهی از   دسترس خارج می کنید بهتر است آن را در اطلاعات تماس وب سایت قرار ندهید و فقط از ایمیل استفاده نمایید. حتما از ایمیلی استفاده نمایید    که برای آن دامنه می باشد و از ایمیل gmail یا سایر ایمیل های شخصی به هیچ وجه استفاده نکنید.
4- در طراحی وب سایت از لینک دهی مشخص و نام های واضح برای منوها و لینک ها استفاده نمایید. استفاده از نام های مشخص و استاندارد به کاربر وب سایت حرفه ای شما حس خوبی خواهد داد و او را دچار سردرگمی نخواهد کرد. در لینک دهی سعی کنید نوشته لینک مشخص باشد که برای ورود به   کدام صفحه و انجام چه کاری است.
5- امنیت یکی از مهم ترین ویژگی های وب سایت حرفه ای است. در طراحی وب سایت کسب و کارهای مهم به نکات امنیتی بیشتر توجه نمایید.می توانید    با گذاشتن یک گواهی امنیت ssl بر روی وب سایت خود اعتبار وب سایت خود را افزایش دهید و در نتیجه اعتماد کاربران را به وب سایت حرفه     ای خود افزایش دهید.
 6- استفاده از امکان نشر مطالب و خدمات وب سایت شما در شبکه های اجتماعی. رسانه های اجتماعی نقش مهمی در بازاریابی اینترنتی کسب و کار شما  خواهند داشت. پس در طراحی وب سایت حرفه ای امکانی را فراهم نمایید که کاربر در صورت تمایل بتواند صفحه مورد نظرش را در شبکه   اجتماعی دلخواهش به اشتراک بگذارد.
 7- نمایش مناسب وب سایت شما در موبایل یکی از مهم ترین ویژگی های وب سایت حرفه ای می باشد. طراحی شما باید خود را ابعاد نمایشگرهای مختلف تطبیق    دهد تا همه کاربران بتوانند از وب سایت شما استفاده نمایند.
8- صفحه سوالات متداول را در وب سایت حرفه ای خود حتما قرار دهید. همیشه برای کاربران و مشتریان سوالات متداول وجود دارد که ذهن آنها را مشغول کرده و آنها را دچار استرس می کند. اکثر این سوالات بین کاربران تکراری و مشخص می باشد. این سوالات را گردآوری کنید و برای آنها پاسخ های    مناسب و کوتاه پیدا کرده و در صفحه سوالات متداول وب سایت حرفه ای خود قرار دهید.
9- برای وب سایت حرفه ای خوب یک میزبان حرفه ای پیدا کنید. حتما به دنبال یک سرویس دهنده میزبانی(هاستینگ) باکیفیت و حرفه ای باشید. در  انتخاب چنین میزبانی به کیفیت سرویس دهی، مدت زمان پاسخگویی به مشکلات و در دسترس بودن توجه زیادی نمایید.
 10- لطفا از ویژگی های زیر در طراحی وب سایت حرفه ای استفاده نکنید.
     - استفاده از موسیقی
     - استفاده از Flash
     - هر چیزی که به صورت خودکار شروع به پخش یا اجرا نماید.
  - اطلاعات اضافه نظیر نوشته، تصویر و فیلم – استفاده از اینها باعث کندی و زیاد شدن مدت زمان بارگذاری صفحه می شود.
10 ویژگی وب سایت حرفه ای را با یکدیگر بررسی نمودیم. حالا می توانید با رعایت نکات بالا در طراحی وب سایت های خود، وب سایت حرفه ای تولید نمایید و میزان رضایت کاربران و مشتریان وب سایت خود را افزایش دهید.

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها